Mijn Autokopen.nl

Beetles in Boxtel 2016

Festival voor luchtgekoelde Volkswagens

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Volkswagen Kever

Ook gek van luchtgekoelde Volkswagens? Er zijn er flink wat te zien op het festival Beetles in Boxtel op de laatste dag in juli.

Het is weer tijd voor Beetles in Boxtel. Op dit Classic Park-festival staan luchtgekoelde Volkswagen-modellen centraal, zoals de klassieke Kever, de T-modellen ('VW-bussen') en de Karmann Ghia. Maar als je een moderne Beetle rijdt ben je eveneens welkom.

De eerste honderd rijders van een thema-auto ontvangen een voordelig ticket. Verder is het event open voor alle liefhebbers. Ook kun je deelnemen met je geschorste klassieker; kijk vooraf wat je dient te doen om in aanmerking te komen voor de Evenementenregeling van de Belastingdienst.

Het Classic Park in Boxtel bestaat uit een museum met exclusieve en klassieke auto's, een werkplaats, restaurant en lifestylewinkel. Alle zijn op de festivaldag, zondag 31 juli 2016, open én toegankelijk met het festivalticket. 

Te doen

De Classic Park-festivals kennen een programma met een Concours d'Élégance (verkiezing van de mooiste showauto's), een fotoshoot voor eigenaren met hun thema-auto, bedrijvenstands en een 'swap meet' voor onderdelen- en automobiliaverkoop. Deze dag staat er speciaal voor de kids een springkussen gereed. 

Het festival is echter niet compleet zonder de Volkswagen-show. Bezoekers in een luchtgekoelde VW Kever, Beetle en Volkswagenbus mogen deze gratis op de showpaddocks rondom het Classic Park tentoonstellen. Ook leuk om andere fans te ontmoeten!

Wanneer:
31 juli 2016
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.30 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 9,50 , voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar € 7,00
Meer informatie:
www.classicpark.nl/

Nu op voorraad