Mijn Autokopen.nl

Showoff Car Festival 2016

Tuning sales, show, activiteiten en lifestyle

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Tuning kit Ford Focus ST

Het Showoff Tuning Festival heet voortaan Showoff Car Festival maar draait nog altijd om de levensstijl die tuning heet. Dus als je auto gezien mag worden kom je - het kost je niets.

In het Brabantse Dongen vindt aanstaand weekend het Showoff Car Festival plaats. Op zaterdag 30 juli is er Super Sale, een dag waarop veel tuning- en stylingproducten met interessante kortingen aangeboden worden. Op zondag 31 juli vindt een meeting plaats en zijn er diverse activiteiten.

Zo kan iedereen meedoen aan de BC Racing Battle, 'het officieuze wereldkampioenschap schroefset assembleren'. Kijk of je sneller dan andereen een verstelbare schokdemper kan demonteren en dan de losse onderdelen weer correct in elkaar kunt zetten. Ben je meer een poetser dan kun je meedingen naar prijzen voor de fraaiste auto in de Show & Shine. 

Alle bezoekers met een tuning car kunnen op zondag hun auto tentoonstellen op het terrein rondom het organiserende bedrijf Showoff Imports. Clubleden die samen arriveren kunnen zo hun auto's in clubverband showen. Een aparte Performance Area wordt gereserveerd voor opgevoerde auto's en performance-uitvoeringen van reguliere auto's zoals de Audi RS 4. Zowel toegang als showplek zijn gratis. 

Wanneer:
30 en 31 juli 2016
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Showoff Imports.nl
De Slof 6
5107 RJ Dongen
Nederland
Prijs:
gratis
Meer informatie:
www.showoffcarfestival.nl/

Nu op voorraad