Mijn Autokopen.nl

Racedagen, driven by Max Verstappen [Update]

Familiedag op Zandvoort met demo's en races

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Max Verstappen op Zandvoort

Dit jaar krijgen de Racedagen op circuit Zandvoort een meer familiair karakter. Zo kan een breed publiek genieten van Nederlands trots Max Verstappen. 

Vorig jaar debuteerde de Nederlandse coureur Max Verstappen in de Formule 1. Ondanks dat hij de jongste F1-coureur ooit was deed hij met gewaagde inhaalmanoeuvres direct van zich spreken. Direct na zijn recente overstap naar topteam Red Bull Racing won Max - als jongste coureur ooit en als eerste Nederlander - een Grand Prix. In Nederland heeft dit geleid tot een ongekende populariteit van Formule 1 en vooral van Max Verstappen. 

Tijd dus om Max naar Nederland uit te nodigen - en waar kan dat beter dan op Circuit Park Zandvoort? Verstappen komt zelfs twee dagen lang, in het eerste weekend van juni. In vergelijking met andere race-activiteiten op Zandvoort krijgen deze Racedagen een meer familiair karakter, zodat een breed publiek van Nederlands trots kan genieten.

Activiteiten

Natuurlijk zal Max Verstappen demonstraties verzorgen in een Formule 1-auto. Dat zal niet, zoals eerder aangekondigd, de auto zijn van het team Scuderia Toro Rosso dat hij inmiddels verlaten heeft maar die van Red Bull Racing waarvoor hij nu rijdt. Maar het zal bijvoorbeeld ook mogelijk zijn om een handtekening te vragen van de coureur.

Er zijn deze dagen demonstraties, ritjes met een tweezits F1-auto en een parade van supercars. Wie z'n eigen racetechnieken wil verbeteren kan terecht in een simulator en de jongste fans kunnen de kinderkartbaan bezoeken. 

Daarnaast worden tijdens de Racedagen, driven by Max Verstappen ook enkele races verreden. Het SMP Formula 4-kampioenschap voor Noord-Europa (NEZ) staat geprogrammeerd, de historische NK GT's en Touring Cars en de serie met de toepasselijke naam Mazda MaX5 Cup.

De dag kan ook in luxe meegemaakt worden, daarvoor bestel je een Vip-arrangement. Daarin zit onder meer catering, een 'meet & greet' met Max en een bezoek aan verschillende paddocks. 

Update

We hebben nieuwe informatie over het event toegevoegd, waaronder aangekondigde extra activiteiten, aanvangstijden en extra ticketprijzen. 

foto: Red Bull Media

Wanneer:
4 en 5 juni 2016
Openingstijden:
zaterdag van 9.30 tot 17.35 uur, zondag van 9.00 tot 18.45 uur
Plaats:
Circuit Park Zandvoort
Burg. van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
Nederland
Prijs:
€ 22,50 per dag of € 40,00 voor het weekend (paddock); € 35,00 of € 60,00 (tribune plus paddock); kinderen tot en met 12 jaar helft van de prijs. Vip-arrangement € 175,00
Meer informatie:
www.cpz.nl/

Nu op voorraad

Tags: zandvoort