Mijn Autokopen.nl

Tour d'Achterhoek

Met Saab-rijders Oost-Gelderland verkennen

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Saab-modellen

Dat De Achterhoek veel mooie natuur en cultuur te bieden heeft wordt wel duidelijk tijdens de Tour d'Achterhoek voor Saab-rijders.

De Achterhoek kent nog de rust en ruimte die je mist in bijvoorbeeld de Randstad. In het voormalige Graafschap Zutphen, aan de oostkant van Gelderland, kun je nog ver kijken over de akkers en weilanden. Authentieke boerderijen worden afgewisseld door veen, beekjes, kleine bedrijfjes zoals wijngaarden of brouwerijen, houtwallen, bossen en eeuwenoude dorpjes. 

Al dit moois vormt het decor van de Tour d'Achterhoek, een toerrit voor rijders van alle Saab-modellen. De tocht wordt uitgezet door de Saab Club Nederland (SCN) Regio Oost, maar je hoeft geen lid te zijn om mee te rijden. De toerrit staat zondag 26 juni 2016 op de planning. 

Deelnemers worden ontvangen in Fort Bronsbergen, tussen het Bronsbergenmeer en de IJssel, ten zuiden van Zutphen. Als de koffie en cake verorberd zijn vertrekken de Saab-rijders naar het omringende landschap. Onderweg kunnen ze (op eigen kosten) lunchen. De finish is wederom bij Fort Bronsbergen, waar op het vijverterras een barbecue-buffet wacht. Inschrijven tot 22 juni; zie onderstaande website.

Wanneer:
26 juni 2016
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Restaurant Fort Bronsbergen
Bronsbergen 25
7207 AD Zutphen
Nederland
Prijs:
€ 22,50 (SCN-leden € 21,00) per persoon
Meer informatie:
www.saabclub.nl/

Nu op voorraad

Tags: saab