Mijn Autokopen.nl

Lions Midzomerrally 2016

Rijden en puzzelen voor het goede doel

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Exclusieve en klassieke autorally

Hemelsbreed is het van Putten naar Harderwijk slechts enkele kilometers. Voor de Midzomerrally rijd je er heel wat meer, maar wat zie je veel moois onderweg.

Slechts 20 kilometer is het, van Putten naar Harderwijk. Maar rijd een niet-directe route en je geniet vele malen meer. De Veluwe, de watersportactiviteiten op het Veluwemeer, dierenparken, landgoederen, tuinen... je komt ogen tekort. 

De Midzomerrally 2016 van de Lions Club Harderwijk draait om de mooie omgeving waardoor je wordt geleid. De rit kent een puzzel- en rally-element maar gezelligheid en genieten staan voorop. De tocht is bedoeld voor cabriolets, exclusieve auto's en klassiekers van minimaal 25 jaar oud - gereden door een equipe van twee personen.

Het prachtige Kasteel De Vanenburg ten noorden van Putten is het vertrekpunt. Vanaf 10 uur wordt er gereden. Er wordt op een 'unieke', nog geheim te houden locatie geluncht. Eindpunt is de bewaakte parkeerplaats bij het Dolfinarium in Harderwijk. Denk echter niet dat dit het eind van de Midzomerrally is.

Na de uitleg van de rit (vanaf 17 uur) volgt een diner in restaurant Basiliek. Tussen de gangen door worden prijzen uitgereikt en een veiling gehouden. De opbrengst van de rally komt namelijk ten goede aan de stichting Vrienden van het Sint Jansdal, dat het geld inzet voor afleiding en ontspanning van kinderen in het gelijknamige ziekenhuis. Inschrijving via onderstaande website.

Wanneer:
18 juni 2016
Openingstijden:
van 9.00 tot 21.00 uur
Plaats:
start: Kasteel de Vanenburg
Vanenburgerallee 13
3882 RH Putten
Nederland
Prijs:
€ 275,00 per equipe
Meer informatie:
www.midzomerrally.nl/

Nu op voorraad

Tags: puzzelrit