Mijn Autokopen.nl

Particuliere verkoopdag klassieke auto's

Nieuw evenement Classic Park

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Renault 4

Een 'ongedwongen snuffeldag', zo omschrijft Classic Park het nieuwste evenement: een dag waarop particulieren een klassieke auto kunnen verkopen - of kopen natuurlijk.

Classic Park, het beleveniscentrum voor oldtimers, krijgt regelmatig klassieke auto's van particulieren aangeboden die niet passen in het museum of verkoopassortiment. Om de eigenaren van zulke oldtimers tegemoet te komen organiseert Classic Park voortaan twee keer per jaar een Particuliere verkoopdag. De eerste daarvan is op zaterdag 5 maart. 

Volgens een reglement - te vinden op onderstaande website - kunnen particulieren hun te verkopen voertuig vooraf online aanmelden. Dat kan een klassieke auto zijn met een bouwjaar vóór 1988 of een bijzondere auto, zoals een jonge Lotus of een Wiesmann. Wordt de auto voor verkoop geaccepteerd dan krijgt deze op de verkoopdag een parkeerplek op het Classic Park toegewezen. 

Hier kunnen de bezoekers het aanbod bekijken. De organisatoren zien een gemoedelijke sfeer voor zich, waarin iemand onverwacht een auto tegenkomt waarop hij of zij verliefd wordt waarna een koop gesloten wordt. In tegenstelling tot beurzen die vooral interessant zijn voor investeerders kunnen hier de 'alledaagse' en betaalbare klassiekers overgaan in andere handen. Dus ook de auto's waaraan het een en ander te restaureren valt.

Toegang tot het Classic Park

Toegang tot het evenement is inclusief entree tot het Classic Park-museum en de rest van het beleveniscentrum. In het museum staan circa 140 klassieke en exclusieve auto's. Er kunnen op de verkoopdag ook bedrijven aanwezig zijn die onderdelen en automobilia aanbieden. Alleen bij onvoldoende auto-aanbod zullen handelaren hun overtollige voorraad oldtimers (op een apart terrein) aan de man/vrouw brengen.

Wil je het evenement bezoeken met een geschorste klassieker? Kijk dan op ondergenoemde website hoe je in aanmerking komt voor de Evenementenregeling van de Belastingdienst. 

Wanneer:
5 maart 2016
Openingstijden:
van 10.00 tot 18.00 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 50,00 (verkopende particulier inclusief auto); € 9,50 (bezoekers), diverse kortingen
Meer informatie:
www.classicpark.nl/

Nu op voorraad

Tags: oldtimers