Mijn Autokopen.nl

Park Porsche 2016

Festival met klassieke en exclusieve Porsches

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Alweer voor de derde keer zet het Classic Park exclusieve en klassieke Porsches in het zonnetje. Ook die van jou kan erbij staan.

Het Classic Park nodigt alle Porsche-liefhebbers en -eigenaren uit om op zondag 27 maart 2016 het festival Park Porsche te bezoeken. Het beleveniscentrum in Boxtel biedt die dag circa vijfhonderd showplaatsen om de Porsches waarin bezoekers komen aan iedereen te laten zien. De eerste honderd bestuurders van een Porsche krijgen zelfs een toegangskaartje tegen de gereduceerde prijs van 5 euro. 

Tijdens Park Porsche kunnen Porsche-rijders bovendien vereeuwigd worden met hun auto tijdens een heuse fotoshoot. Hiervoor wordt een mooie fotolocatie ingericht. Daarnaast is er een Concours d'Élégance, waarin een deskundige jury de fraaiste Porsches kiest. Voor winnaars in verschillende klassen zijn er leuke prijzen.

Porsche 911 Turbo 1976

Op ieder Classic Park-festival worden ook spullen te koop aangeboden. Zo worden onderdelen en automobilia verkocht bij de bedrijvenstands en op de particuliere Swapmeet. De 140 exclusieve en klassieke auto's die in het Classic Park-museum staan zijn eveneens te koop. Tot slot is er een lifestylewinkel.

Alle onderdelen van het beleveniscentrum Classic Park zijn deze dag toegankelijk, gewoon met het ticket voor het festival. Als je Park Porsche wilt bezoeken met een geschorste klassieker, kijk dan op onderstaande website: de evenementenregeling van de Belastingdienst is van kracht.

De foto's komen uit de collectie van het Porsche Museum.

Wanneer:
27 maart 2016
Openingstijden:
van 10.00 tot 18.00 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 9,50 (diverse groepen ontvangen korting)
Meer informatie:
www.classicpark.nl/

Nu op voorraad

Meer Porsche 68 tweedehands auto's
Tags: porsche festival