Mijn Autokopen.nl

Trackday Circuit Zolder

Vrij rijden op het racecircuit

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Trackday Zolder

De trackdays op circuit Zolder zijn bedoeld voor ervaren circuitrijders. Het Belgische, voormalige GP-circuit is lekker uitdagend en leerzaam voor iedereen.

Vrij rijden-sessies zijn een veilige manier om de grenzen van je auto beter te leren kennen. Het 4 km lange circuit van Zolder is daarbij een klasse apart. Het eerste deel van het traject is geschikt om snel en vloeiend te rijden, maar daarna volgt een technisch deel. 

Daarom is de trackday op woensdag 10 oktober 2018 bedoeld voor ervaren coureurs en autosportliefhebbers met circuitervaring. Deelnemers dienen minimaal de cursus Circuit Experience bij organisator Skylimit Events gevolgd te hebben. 

Er kan vrij gereden worden steeds in sessies van een uur. Kost één uur nog 80 euro, voor 5 uur betaal je slechts 290 euro. Op onderstaande website kun je je inschrijven. Daar vind je ook de eisen waaraan jij en je auto dienen te voldoen. Wie geen geschikte wagen heeft kan op zaterdag een auto huren van de organisatie. 

Wanneer:
14 november 2018
Openingstijden:
van 11.00 tot 18.00 uur
Plaats:
Circuit Zolder
Terlaemen 30
3550 Heusden-Zolder
België
Prijs:
€ 80,00 per uur, meerdere uren met voordeel. Extra rijder of passagiers € 20,00 p.p. Exclusief lidmaatschap. Korting leden Skylimit Events
Meer informatie:
skylimitevents.com/

Nu op voorraad