Mijn Autokopen.nl

Super Car Sunday 2016

Van dichtbij én in actie te zien

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Super Car Sunday is dé gelegenheid om de sterkste auto's ter wereld van dichtbij te zien, stilstaand en in actie. Bovendien krijg je er gratis toegang tot Viva Italia bij.

Het festival Super Car Sunday vindt plaats op eerste Pinksterdag, zondag 15 mei. Je bent dus vast en zeker vrij om de meest krachtige en exotische bolides te gaan zien én beleven op het TT Circuit in Assen.

De paddocks zijn in tweeën gedeeld; aan de andere zijde vindt tegelijkertijd het festival Viva Italia plaats. Daar zijn trouwens ook de nodige Ferrari-, Lamborgini- en Maserati-modellen te bewonderen. Met je ticket krijg je toegang tot beide evenementen. Als je zelf een auto hebt die op de Super Car Paddock thuishoort kun je dit vooraf online aanmelden; raadpleeg hiervoor onderstaande website.

Actie!

De hele dag door wordt op het circuit gereden, afwisselend voor de twee festivals. Zo kunnen Italiaanse autoclubs in hun Ferrari's of Lamborghini's een parade rijden. Maar wacht maar tot het tijd is voor de supercar 'hot laps'! De lancering, de acceleratie, het geluid. Zien is beleven. 

Het leuke is dat je de stilstaande super- en hypercars van dichtbij kunt bewonderen. De paddock is ingedeeld naar afkomst van de merken. Bij de Best of British vind je bijvoorbeeld de Aston Martin Vanquish, Jaguar XJ220 en de McLaren P1. Bij de American Idols zijn dan weer de Corvette Stingray, Ford GTO en SSC 'Shelby' Aero ondergebracht. Voor de inmiddels wat oudere bezoekers roept de paddock met supercars uit de '70s en '80s zeker fijne herinneringen op.

McLaren P1

Vip-programma

Wil je de Super Car Sunday in stijl meemaken dan kun je een vip-pakket, al dan niet met Track Time, bestellen (via ondergenoemde site). De Gold Club waarin je wordt ontvangen heeft een dakterras waar je met hapjes en drankjes een prachtig zicht op het circuit hebt. Onder leiding van een official word je meegenomen op een exclusieve pitwalk. Dat wordt een pinksterdag om nooit te vergeten!

Wanneer:
15 mei 2016
Openingstijden:
van 9.00 tot 18.00 uur
Plaats:
TT Circuit
De Haar 9
9405 TE Assen
Nederland
Prijs:
€ 25,00 (korting kinderen en deelnemende clubleden) exclusief showautoticket à € 6,00
Meer informatie:
www.supercarsunday.nl/

Nu op voorraad