Mijn Autokopen.nl

Volvodrive Treffen 2016

Nieuw evenement op Tweede Pinksterdag

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Het nieuwe evenement Volvodrive Treffen speelt zich, net als zoveel in Scandinavië, af in de buitenlucht. We wensen de bezoekers een mooi pinksterzonnetje toe, zodat hun Volvo's nog beter tot hun recht komen. 

Het magazine Volvodrive organiseert een nieuw evenement, Volvodrive Treffen. Dit gratis toegankelijke outdoor event is meer dan een meeting, maar het gezellig samenzijn met andere Volvo-rijders speelt wel een grote rol. Recreatieterrein Aquabest in Noord-Brabant, waar strand, water en buitensportfaciliteiten beschikbaar zijn, is de locatie van handeling en als datum is gekozen voor 15 mei, Tweede Pinksterdag.

Kom je met een Volvo dan krijgt deze een mooi showplekje bij het Volvo Treffen. Behalve de auto's van de bezoekers zullen alle Volvo-modellen die ooit zijn geproduceerd te zien zijn. Daarnaast haalt de organisatie enkele unieke exemplaren naar het evenement. De mooiste en meest originele Volvo's kunnen een prijs winnen in de categorieën Klassiek, Youngtimer, Nieuw en Custom. 

De nieuwe Volvo V90

Een deel van de vele Volvo-clubs die Nederland telt zal zich presenteren op het Volvodrive Treffen. Ook zijn standhouders aanwezig, met bijvoorbeeld automobilia, miniatuurauto's en onderdelen voor de wagens van het Zweedse merk. En de nieuwste Volvo-modellen bekijk je bij het aanwezige Volvo Cars Nederland. Het nieuwe evenement lijkt ons, met al deze activiteiten, een prima gelegenheid om samen iets leuks te gaan beleven tijdens pinksteren.

Wanneer:
16 mei 2016
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
recreatiegebied Aquabest
Ekkersweijer 1
5681 RZ Best
Nederland
Prijs:
gratis
Meer informatie:
www.volvodrivemagazine.nl/

Nu op voorraad