Mijn Autokopen.nl

8e Oldtimer Voorjaarsdag

Leuk familie-uitje op de zondag

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Oldtimer Voorjaarsdag Voorschoten

Aan het Zuid-Hollandse Valkenburgse Meer staan op zondag 1 mei weer allerhande oldtimers bijeen. Naar wens kunnen de deelnemers meedoen aan een puzzelrit.

Het is alweer de achtste keer dat de Voorschotense Oldtimer Vereniging (VOV) een Voorjaarsdag organiseert. Dit gebeurt op een bijzondere locatie: aan het Valkenburgse Meer in Zuid-Holland, naast het Museum Stoomtrein Katwijk Leiden. Stoommachines zijn dan ook welkom op de Oldtimer Voorjaarsdag op zondag 1 mei. 

Daarnaast kan iedereen met een klassieke auto, truck, motorfiets, brommer, fiets, tractor of zelfs modelboot - mits minimaal 25 jaar oud - deze komen showen. Je hoeft geen lid te zijn van de VOV. Deelname en publieke toegang zijn beide gratis.

Ter plekke wordt een kofferbak- en ruilmarkt georganiseerd. Dus neem je verlanglijstje en overbodige onderdelen mee. Voor 3 euro is een programmaboekje te koop; daarin is onder meer een puzzelrit door de omgeving opgenomen. De winnaars ontvangen aan het eind van de dag mooie prijzen. Je leest het: de Oldtimer Voorjaarsdag heeft alles in zich voor een leuk familie-uitje op de zondag. 

Wanneer:
1 mei 2016
Openingstijden:
van 11.00 tot 16.00 uur
Plaats:
naast Museum Stoomtrein Katwijk Leiden
J. Pellenbargweg 1
2235 SP Valkenburg (Z-H)
Nederland
Prijs:
gratis
Meer informatie:
www.vovnieuws.nl/

Nu op voorraad