Mijn Autokopen.nl

Scarb Alfa Romeo Meeting

'Tribute to the Spider' toegankelijk voor elke Alfista

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Alfa Romeo-logo

Alfa Romeo-club Scarb brengt een eerbetoon aan de 50-jarige Spider. De bijeenkomst op het Classic Park is ook door andere Alfisti te bezoeken.

Het is alweer 50 jaar geleden dat Alfa Romeo voor het eerst een Spider op de markt bracht. De open tweezitter was ontworpen op basis van de klassieke Giulia, door designhuis Pininfarina. Dit model is ook wel bekend als de Duetto of 105-serie. Nadat Dustin Hofman plaatsnam achter het stuur in de film The Graduate werd de auto wereldberoemd. 

Het eerste model werd geproduceerd tussen 1966 en 1993. Daarna volgden nog twee andere Alfa Romeo Spiders, gebaseerd op de GTV (1994) en de Brera (2006). Om het 50-jarig jubileum te vieren brengt de Stichting Club Alfa Romeo Bezitters (Scarb) een 'Tribute to the Spider'. Vier het mee op 1 mei 2016 op het Classic Park in Boxtel.

Hoewel de 105-serie Alfa Spider in het zonnetje wordt gezet is het evenement toegankelijk voor iedereen. Rijders van een Alfa Romeo ontvangen korting, Scarb-leden kunnen op vertoon van hun clubkaart zelfs gratis naar binnen. Een ticket geeft toegang tot de meeting én het Classic Park-museum, -werkplaats en andere -gebouwen. 

Activiteiten

Het park rondom deze gebouwen wordt tot showpaddock omgetoverd voor de aanwezige Alfa's. Je kijkt je ogen uit. De eigenaren die met hun Alfa Romeo professioneel vereeuwigd willen worden kunnen op een mooie locatie gratis aan een fotoshoot meedoen. 

De club is aanwezig met de clubwinkel, er zijn stands en er staat een springkussen voor de kinderen. De Scarb organiseert ook een puzzelrit. Live optredens maken de dag extra gezellig. Meer info op onderstaande website of bij de Scarb.

Wanneer:
1 mei 2016
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.30 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 9,50 ; Alfa-rijders € 5,00 maar Scarb-leden gratis (diverse kortingen beschikbaar)
Meer informatie:
www.classicpark.nl/

Nu op voorraad

Meer Alfa Romeo Spider 4 tweedehands auto's