Mijn Autokopen.nl

Oldtimerdag Oudheusden

In het teken van de Fiftees, Sixtees en Seventies

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Volvo 1800 E en ES 1961-1972

De Oldtimerdag Oudheusden brengt liefhebbers van de jaren '50, 60 en 70 op de been. Dit jaar is er voor de kleinere kinderen een kermis.

In Oudheusden wordt al enkele jaren een oldtimerdag georganiseerd. Niet groot maar wel gezellig. Bovendien is de dag gratis te bezoeken door mensen met en zonder klassieker. Het geheel wordt omlijst door een DJ die gespecialiseerd is in muziek uit de Fifties en Sixties. Dansgroep The Thunderbirds geeft demonstraties maar zelf meedoen mag ook. Dus trek je petticoat aan en stap in je klassieker.

Deelnemen aan de Oldtimerdag Oudheusden is mogelijk voor mensen met een oldtimer personenauto, vrachtwagen of brommer van minimaal 20 jaar oud. Ook bijzondere auto's die deze leeftijd nog niet hebben bereikt kunnen aanwezig zijn. Kijk op onderstaande website voor de inschrijving en meld je op zondag 29 mei tijdig bij het buurthuis. Het evenement zelf vindt plaats op het voetbalveld van SV HHC'09. 

Op dit terrein krijgen de verschillende voertuigen elk hun plek. Wie wil kan oldtimer-gerelateerde spulletjes verkopen vanuit de kofferbak. Of artikelen uit de jaren '50, 60 en 70 van de vorige eeuw. Daarnaast kunnen handelaren zich aanmelden (zie ondergenoemde site). Dit jaar is er voor de kleinere kinderen, op enige minuten loopafstand, een kermis. 

Voor de deelnemers met een oldtimer personenauto wordt in de omgeving een rit uitgezet. Dit keer voert deze richting 'de grote stad'. De tocht kan vanaf 13 uur worden verreden. Maar als je het gezelliger vindt op het terrein is niemand erop tegen dat je de auto laat staan en verder feest.

Wanneer:
29 mei 2016
Openingstijden:
van 11.00 tot 17.00 uur
Plaats:
melden: buurthuis De Schakel
Vermeerstraat 58A
5256 HL Oudheusden
Nederland
Prijs:
gratis
Meer informatie:
oldtimerdagoudheusden.jouwweb.nl/

Nu op voorraad