Mijn Autokopen.nl

Internationale Oldtimerbeurs Eelde

Automobielen, motoren, bromfietsen en tractoren

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Jeep Wagoneer uit 1978

Speciaal voor de Noorderlingen in ons land wordt in Eelde een Oldtimerbeurs georganiseerd. Naast klassieke auto's biedt de beurs plaats aan motor- en bromfietsen plus tractoren.

De organisatoren van de bekende Autotron-beurzen houden, speciaal voor de Noorderlingen in ons land, een Oldtimerbeurs in de Flowerdome in Eelde. Een weekend lang, op zaterdag 26 en zondag 27 november 2016, zijn in de hallen van het evenementencomplex vele oldtimers te bezichtigen en te bestellen. 

Met oldtimers bedoelen we niet alleen klassieke auto's, maar ook historische motorfietsen, bromfietsen en tractoren. Oude tijden herleven zodra je de klassiekers ziet. Er zijn ook oldtimerclubs aanwezig. Zij tonen niet alleen hun kostbare bezit maar vertellen ook enthousiast over hun hobby. 

Begint ook bij jou het bloed te kruipen waar het niet gaan kan dan kun je op de beurs terecht voor de benodigde onderdelen, naslagwerken, gereedschappen en onderhoudsproducten. Wie een oldtimer auto wil kopen maar niet over het gepaste budget beschikt kan wellicht eens tussen de miniaturen snuffelen. 

Wanneer:
26 en 27 november 2016
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Flowerdome
Burg. J.G. Legroweg 80
9761 TD Eelde
Nederland
Prijs:
€ 12,50 (kinderen tot 12 jaar gratis)
Meer informatie:
www.oldtimerbeurs.net/

Nu op voorraad

Tags: oldtimers