Mijn Autokopen.nl

Groene Woud Tocht

Nieuwe kaartleesrit van het Classic Park

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Toertocht

Nederland is een kaartleesrit rijker: de Groene Woud Tocht voert door het gelijknamige Brabantse gebied. De toer begint en eindigt bij het Classic Park in Boxtel.

Sinds de opening heeft het Classic Park in Boxtel al naam gemaakt met wekelijkse festivals. Het is nu tijd voor iets nieuws: een toertocht. Het is een 100 km lange kaartleesrit geworden waarbij equipes met het bolletje-pijl-kaartleessysteem de weg moeten vinden. Tijdens en na de rit dienen ze ook nog een aantal opdrachten uit te voeren, dat alles natuurlijk in een poging om in de prijzen te vallen.

De rit is vernoemd naar de streek waar doorheen gereden wordt: de Groene Woud Tocht. Het gebied in 'de driehoek' Eindhoven-Tilburg-Den Bosch is uitgeroepen tot Nationaal Landschap. De bossen op oude klei- en leembodems zijn een stuk ouder dan de zandwouden elders in Nederland. De bodems zijn relatief vochtig en daarmee trekken ze veel planten en dieren aan. Verder biedt dit gebied van 35.000 hectare groot natuur zoals heide, moerassen, vennetjes en agrarisch populierenlandschap. Dat wordt genieten onderweg. 

Programma

Al vanaf 9 uur kun je terecht bij het Classic Park, zodat je na de koffie nog tijd hebt om het Classic Park-museum te bezoeken. Doordat de collectie oldtimers aldaar te koop is wisselt de samenstelling ervan steeds. Exclusieve merken als Ferrari en Rolls-Royce vullen de youngtimers, vintage cars, voor- en na-oorlogse auto's en veteran cars aan. 

Vanaf 10.30 kunnen de teams het routeboek ophalen en aan de tocht beginnen. Er worden maximaal vijftig equipes toegelaten, schrijf dus tijdig in op onderstaande website. Zij kunnen zowel met een klassieke als moderne auto deelnemen. De eerste equipes worden terugverwacht op het Classic Park vanaf 17 uur. In Classic Park-restaurant Miglia Lounge vindt de prijsuitreiking plaats. Aansluitend krijgen de rijders een winters buffet voorgeschoteld. 

Wanneer:
27 november 2016
Openingstijden:
van 9.00 tot 19.30 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 50,00 per persoon inclusief catering
Meer informatie:
www.classicpark.nl/

Nu op voorraad

Tags: puzzelrit