Mijn Autokopen.nl

Subaru Safety Days

Probeer Subaru's veiligheidsfilosofie uit

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Geen andere periode waarin veiligheid zo belangrijk is dan de winter. Tijdens de Subaru Safety Days kun je kennismaken met de veiligheidsfilosofie van het merk - en deze gelijk uitproberen.

Gladheid, slecht zicht, veel water op de weg... nu het herfst is en de winter aanstaande realiseren we ons weer dat veiligheid op de weg niet vanzelfsprekend is. Een van de merken die veel doet om rijders veilig op de plaats van bestemming te laten aankomen is Subaru. Het heeft een uitgebreide veiligheidsfilosofie die het op geheel eigen wijze heeft uitgewerkt in technische voorzieningen.

Wil jij meer weten over deze filosofie - en deze ook direct testen in de praktijk - dan kun je je aanmelden (via ondergenoemde website) voor de Subaru Safety Days. Deze dagen, in de maanden november en december, worden georganiseerd door Subaru-dealers door het hele land. Je kunt gratis aanwezig zijn, je presentie verplicht je tot niets. 

Programma

Nieuwe Subaru-modellen zijn uitgerust met EyeSight, een botspreventiesysteem dat niet alleen de veiligheid van inzittenden vergroot maar ook die van voetgangers en fietsers die onverwacht de weg op schieten. Je krijgt tijdens de Safety Days niet alleen te horen hoe het werkt maar gaat zelf, gecontroleerd, een noodstop maken met het veiligheidssysteem. 

Ook leer je X-Mode toepassen om altijd en overal grip op de weg te behouden. Deze techniek kun je inzetten om op gladde ondergronden de controle te behouden over de motor, transmissie, aandrijving, remmen en andere systemen.

Eye Sight-test Subaru Outback

Een technologie waar Subaru bekend om staat is Symmetrische All-Wheel Drive. Deze bijzondere vorm van vierwielaandrijving, die erg stabiel is, test je uit door met een Subaru met caravan op pad te gaan.

Tot slot kun je deze dag (eigenlijk is het een halve dag) een uitgebreide proefrit maken in het Subaru-model dat het beste bij jou past. Daarbij ervaar je bijvoorbeeld de rij-eigenschappen van de boxermotor en de Lineartronic Continu Variabele Transmissie.

Niet aanwezig?

Wil jij ook graag de Subaru-technologie uitproberen maar kun je niet aanwezig zijn tijdens de Subaru Safety Days? Meld je dan aan bij een Subaru-dealer voor een proefrit. 

Wanneer:
1 november tot en met 31 december 2016
Prijs:
gratis
Meer informatie:
www.safetydays.nl/

Nu op voorraad