Mijn Autokopen.nl

Warm-up en Precision Training

Rijvaardigheidstrainingen Porsche Sport Driving School

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

De Porsche Sport Driving School is dit seizoen inmiddels weer begonnen. De Warm-up basiscursus en de Precision Training staan weer op de agenda.

Dit jaar organiseert de Porsche Sport Driving School (PSDS) trainingen in de periode mei tot en met december. Op zondag 23 oktober is het weer raak. Dan biedt het professionele rij-instituut de Warm-up basiscursus aan, plus de Precision Training. Beide vinden plaats in Lelystad.

Porsche Sport Driving School

Warm-up Training

Alle andere cursussen bij de PSDS bouwen voort op de basiscursus 'Warm-up Training'. Met de Warm-Up leer je je Porsche beter kennen, verbeter je je rijvaardigheden en kun je meer sportiviteit uit je auto halen. Tien onderdelen komen aan bod, zoals de juiste zitpositie, de ideale bochtpositie en de beste manier om te remmen. 

Omdat wagenbeheersing en rijplezier hand in hand gaan bij de PSDS, kun je aan het eind van de dag ook de grenzen van je Porsche opzoeken op het gehele circuit. Vóór aanvang is er een korte theoriesessie. Het grootste deel van de dag oefen je op de baan, onder leiding van enthousiaste en professionele instructeurs.

Precision Training

De opzet van de Precision Training is identiek en ook hier komen belangrijke basiselementen aan de orde die cruciaal zijn om zelfverzekerd en gecontroleerd de potentie van je Porsche optimaal te kunnen benutten. Deze cursus gaat dan ook dieper in op de karakteristieken van je auto. Hoewel het geen racecursus is zijn de trainingsonderwerpen bijvoorbeeld het nemen van bochten bij hoge snelheid en het bepalen van het rempunt. 

Er is de mogelijkheid om de auto te delen met een tweede bestuurder. In plaats van deelnemen in je eigen wagen is het ook mogelijk om een Porsche te huren. 

Wanneer:
23 oktober 2016
Openingstijden:
van 9.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Lelystad
Nederland
Prijs:
€ 499,00 (tweede bestuurder € 49,00) exclusief verzekering en eventuele huurauto. Toeschouwers € 39,00 p.p.
Meer informatie:
www.porsche.com/netherlands/nl/motorsportandevents/porschesportdrivingschool/

Nu op voorraad

Meer Porsche 67 tweedehands auto's