Mijn Autokopen.nl

Supercars & Classics

Nieuw evenement op het Classic Park

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Nederland is een nieuw evenement rijker. Tijdens Supercars & Classics gaat alle aandacht uit naar de adrenaline opwekkende supercars uit de jaren '70 en '80.

Veertigers en vijftigers van nu herinneren ze zich nog goed: de posters boven het bed van de Ferrari Testarossa, de Lamborghini Countach of de Corvette. De magazines met foto's en artikelen van de Maserati Bora, Lotus Esprit en Lancia Stratos. Ook de De Tomaso Pantera kan niet vergeten worden, en de DeLorean DMC-12 die bekend werd door de Back to the Future-filmreeks. Als we zo'n auto zien willen we toch allemaal weer even Marty McFly worden?

Dat gevoel staat centraal op het nieuwe evenement Supercars & Classics. Het festival, op zondag 16 oktober op het Classic Park in Boxtel, wordt voorbereid door de organisatie achter SuperCar Sunday.

Supercars & Classics activiteiten

De ruime terreinen rondom het Classic Park worden deze zondag omgetoverd tot showpaddock. Een speciaal paviljoen, de Supercar Paddock, herbergt de fraaiste bolides. Behalve supercars en hypercars uit de vorige eeuw worden ook bijzondere klassiekers tentoongesteld. Als je vindt dat ook jouw auto er een plekje verdient kun je op onderstaande website de selectieprocedure vinden.

Een deel van het terrein zal worden bevolkt door de auto's van deelnemende clubs. Veel van de autoclubs die zich al hebben aangemeld brengen Italiaanse auto's mee, waaronder Maserati's, Lamborghini's en Abarth-modellen. 

Klassieke Lotus Esprit

Met het festivalticket kun je eveneens de gebouwen van het Classic Park bezoeken. De evenementenzaal, de lifestylewinkel en werkplaats, plus natuurlijk het museum. Daar staat een (verkoop)collectie van 125 tot 140 klassiekers, met op dit moment een aantal zeldzame Alfa Romeo 6C-klassiekers. 

Behalve supercars en klassiekers kijken wil je misschien wel eens in zo'n auto meerijden. Dat kan. Tegen bijbetaling (zie ondergenoemde site) wordt je ruim 10 minuten de openbare weg op meegenomen in een Ferrari F430. En daar is dan weer de adrenaline, alsof je nog een tiener bent!

Wanneer:
16 oktober 2016
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.30 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 9,50 (kortingen voor kinderen, mindervaliden)
Meer informatie:
www.supercars-classics.nl/

Nu op voorraad