Mijn Autokopen.nl

Puur. Park Porsche

Ook toegang tot het Classic Park-museum

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Klassieke Porsche 911 T Coupé

Het nieuwe event Puur. Park Porsche zal de harten van klassieke Porsche-fans harder doen kloppen. Eigenaren van klassieke (luchtgekoelde) Porsches worden van harte uitgenodigd aanwezig te zijn.

In samenwerking met het magazine Puur. Porsche vindt op het Classic Park het nieuwe evenement Puur. Park Porsche plaats. Het debuut is op zondag 2 oktober 2016, wanneer je tussen 10 en 17.30 uur welkom bent. 

Als je zelf een Porsche-oldtimer of -youngtimer rijdt kun je vooraf een voordelige ticket kopen (zie onderstaande website) waarmee je de auto ook op de showpaddocks mag tentoonstellen. Hoewel op de komst van veel luchtgekoelde Porsches wordt gerekend is het showterrein ook open voor watergekoelde exemplaren. 

Wil je eens een fotoshoot laten maken van jou en je Porsche dan kan dat gratis. Hiervoor wordt een mooie locatie ingericht. Met het festivalticket kun je ook de Classic Park-gebouwen bezoeken. Zo is er een museum met bijna 140 klassieke auto's. Om de dag een feestje te maken is er muziek en voor de kleintjes een springkussen.

Wanneer:
2 oktober 2016
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.30 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 9,50 (kinderen van 5 tot en met 12 jaar € 7,00)
Meer informatie:
www.classicpark.nl/

Nu op voorraad

Tags: porsche oldtimers