Mijn Autokopen.nl

Edition Audi 2016

Klassieke, exclusieve maar ook gewone Audi's bij elkaar

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Audi 200 Quattro 20V

Gezellig samenkomen met andere Audi-liefhebbers, honderden Audi's bekijken maar ook een concours en fotoshoot vormen samen het Classic Park-festival Edition Audi.

Er zijn dit seizoen vele festivals voorbijgekomen op het Classic Park maar nu is het eindelijk de beurt aan Edition Audi. En dat is tijd ook, want het Duitse merk kent een rijke historie van fraaie modellen die weleens geshowd mogen worden. 

Daarvoor stelt Classic Park de paddocks rondom de gebouwen beschikbaar. Iedereen met een Audi - klassiek, exclusief of alledaags - kan met het toegangsticket een showplaats innemen. Leden van clubs die vooraf gereserveerd hebben krijgen een mooie plek bij elkaar.

En nu al die Audi's toch bij elkaar staan kan er gelijk een Concours d'Élégance gehouden worden. Er zijn leuke prijzen te winnen voor de eigenaren van de fraaiste en meest bijzondere Audi's. Degenen die buiten de boot vallen kunnen toch met iets leuks naar huis keren want er wordt ook een locatie ingericht voor een gratis fotoshoot.

Voordeelticket en evenementenregeling

Overigens kun je als chauffeur met een thema-auto vooraf een voordeelticket bestellen. Ook eigenaren van geschorste klassiekers kunnen deelnemen, onder de evenementenregeling van De Belastingdienst. Beide groepen vinden hierover informatie op onderstaande website. 

Het Classic Park in Boxtel is een beleveniscentrum. Met je festivalticket krijg je ook toegang tot het Classic Park museum, het restaurant, de evenementenzaal, de lifestyleshop en de werkplaats. Er zijn tijdens Edition Audi bedrijvenkraampjes aanwezig, een swampmeet met onderdelen en automobilia, en de kids kunnen zich op een springkussen uitleven.

Wanneer:
9 oktober 2016
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.30 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 9,50 (kinderen 5 tot en met 12 jaar € 7,00)
Meer informatie:
www.classicpark.nl/

Nu op voorraad

Tags: audi oldtimers