Mijn Autokopen.nl

Autosalon van Parijs 2016 [Update]

Ruim 65 premières

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Ferrari op de autosalon van Parijs

De tweejaarlijkse autobeurs Mondial de l'automobile in Parijs staat weer op de agenda. Er worden circa 65 debuterende modellen verwacht waaronder de nodige conceptcars.

Als het kalenderjaar een even getal is wordt in Parijs de befaamde autobeurs georganiseerd. Het is een van de grootste Europese autoshows waar autofabrikanten van over de gehele wereld hun nieuwste modellen presenteren. De organisatie verwacht dit jaar meer dan 250 merken, ook speciale zoals Mercedes' huistuner AMG. 

Natuurlijk zullen ter plekke diverse auto's onthuld worden die nog nergens te zien zijn geweest. Er worden circa 65 debuterende modellen verwacht waaronder de nodige conceptcars. Eerder plaatsten wij al een voorproefje van primeurs in onze nieuwsrubriek. Ook vind je inmiddels de nieuwsberichten die we live vanaf de beursvloer hebben gepubliceerd. 

Wederom wordt dit jaar speciale aandacht geschonken aan elektrisch rijden. Testrijden met elektrische of hybride voertuigen is ter plaatse mogelijk. Een ander aandachtsveld is motorsport. Voor vakmensen zijn er aansluitend conferenties, speciale activiteiten en een innovatieforum.

Update

Bovenstaand bericht is eind september aangepast met de laatste informatie.

Wanneer:
1 tot en met 16 oktober 2016
Openingstijden:
van 10.00 tot 20.00 uur (donderdag en vrijdag tot 22.00 uur)
Plaats:
Paris Expo Porte de Versailles
1 Place de la Porte de Versailles
75015 Paris
Frankrijk
Prijs:
€ 16,00 (korting voor groepen en begeleide kinderen)
Meer informatie:
www.mondial-automobile.com/

Nu op voorraad