Mijn Autokopen.nl

100% Tuning 2016

Styling en performance producten, kennis en beleving

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Tuning- en stylingfans weten dat in oktober de beurs 100% Tuning plaatsvindt. Maar weten ook andere liefhebbers wat hier te doen valt?

Elk jaar in oktober is Ahoy 2 dagen lang het Mekka voor de tuning- en stylingfans. Toch weten steeds meer 'gewone' autoliefhebbers de weg te vinden naar de beurs 100% Tuning. Waarom? Omdat er gewoonweg veel te beleven valt, er zitten activiteiten tussen die in de smaak zullen vallen. 

100% Tuning

Zo is er een buitenterrein voor demonstraties van slalomende of driftende auto's. Ook is het leuk om eens te zien hoe tuningprofessionals te werk gaan bij het opvoeren, aankleden, maar ook wrapping van de auto of een airbrush afbeelding aanbrengen. Verder mag er worden 'gespeeld' met radiografisch bestuurbare auto's. Bovendien zijn enkele fraaie klassiekers tentoongesteld.  

De vele stands - er is 30.000 m2 beursvloer beschikbaar - biedt ruimte aan tuning cars en daarnaast aan aanbieders en monteurs van in-car audio en entertainment, verlichting, ophanging, velgen enzovoort. Er zijn volop accessoires te koop, evenals performance-onderdelen. Laat je fantasie maar lekker de vrije loop gaan...

Wanneer:
15 oktober 2016
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
Nederland
Prijs:
€ 17,00 (kinderen tot en met 12 jaar gratis)
Meer informatie:
www.ahoytuning.nl/

Nu op voorraad

Tags: tuning