Mijn Autokopen.nl

Noordelijk 4x4 Event

Naast 4WD-activiteiten een gevarieerd weekend voor het hele gezin

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Fiat Panda 4x4

Het Noordelijk 4x4 Event is bedoeld voor het hele gezin, eventueel inclusief overnachting. Daarom is er meer te beleven dan terreinrijden. 

Het 4WD Magazine presenteert een nieuw uitje: het Noordelijk 4x4 Event. In het weekend van 15 en 16 oktober kunnen alle geïnteresseerden en bezitters van vierwielaangedreven auto's die zich vooraf opgeven (zie onderstaande website) meedoen, eventueel inclusief een overnachting op de camping erbij.

De locatie is kampeerboerderij Het Amerveld in Drenthe, dat voor de gelegenheid zal worden ingericht voor off-road activiteiten. Verschillende bedrijven zullen zich presenteren, er is een markt met tweedehands onderdelen en er staat een mooie rondrit in de omgeving op het programma. Bedenk daarbij dat onder meer het Nationale Park De Drentsche AA en het Unesco Geopark De Hondsrug deel uitmaken van deze streek. Genieten gegarandeerd.

Om het weekend aantrekkelijk te maken voor het hele gezin is er meer te doen dan alleen 4x4-activiteiten. Een van de hoogtepunten wordt een spectaculaire show met paarden. Verder is er live muziek, plus een barbecue en ontbijtservice voor de overnachters. Het programma is nog in ontwikkeling, raadpleeg daarom ondergenoemde website voor het volledige, up-to-date programma.

Wanneer:
15 en 16 oktober 2016
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
boerderijcamping Het Amerveld
Amen 61
9446 PB Amen
Nederland
Meer informatie:
4wdmagazine.nl/

Nu op voorraad