Mijn Autokopen.nl

Jeep Academy Spaarnwoude

Nieuwe mogelijkheden en uitbreiding off-road terrein

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Met een extra 'berg' en het quadparcours erbij biedt recreatieterrein Spaarnwoude nieuwe mogelijkheden voor terreinrijden, inclusief door beginners. De Jeep Club Nederland nodigt ook niet-leden met een Jeep uit voor deze uitdagende Jeep Academy.

Het Noord-Hollandse recreatiegebied Spaarnwoude is niet onbekend voor de leden van de Jeep Club Nederland (JCN). Het 7,5 hectare grote terrein met heuveltjes, grillige paden en waterpoelen blijft een aantrekkelijk terrein om te off-roaden, zeker als het geregend heeft. Bovendien biedt het ActionPlanet-terrein nu nieuwe mogelijkheden. Het is dan ook gekozen voor de eerstvolgende Jeep Academy, op zondag 23 oktober aanstaande.

Jeep terreinrijden

Frisse uitdagingen zoals een 10 meter hoge 'berg' zijn beschikbaar voor de ervaren off-roaders die de zogenaamde 'rode' en 'zwarte' parcoursen rijden, eventueel met een geprepareerde Jeep. Doordat de JCN nu ook het off-road quadparcours mag gebruiken (echter alleen met wegbanden) komen dit keer ook beginnende terreinrijders en mensen met een SUV aan bod; zij rijden een 'blauw' of 'groen' parcours. Kijk wel vooraf op onderstaande website hoe je je voorbereidt. 

Programma

De dag begint om 9 uur 's morgens. Na de koffie volgt de briefing en er wordt vanaf 10 uur tot 15.45 uur gereden. De hele dag door kan gebruikgemaakt worden van catering in de tent. Naast deze tent toont Jeep-dealer Auto Halan de Jeep-jubileummodellen 75th Anniversary Editions die bij dit artikel zijn afgebeeld. De dealer biedt de deelnemers na het off-roaden een barbecue aan, op de plek van wielervereniging H.S.V. De Kampioen, eveneens in Spaarnwoude. 

Wanneer:
23 oktober 2016
Openingstijden:
vanaf 9.00 uur
Plaats:
ActionPlanet
Laaglandersluisweg 12
1981 LS Velsen-Zuid
Nederland
Prijs:
€ 40,00 per Jeep (leden JCN € 20,00)
Meer informatie:
www.jeepclub.nl/

Nu op voorraad bij Mobility Group Haaker Amsterdam

Bekijk de gehele voorraad 29 nieuwe auto's 37 tweedehands auto's