Mijn Autokopen.nl

4WD Festival 2016

Kijk en doe: alles op 4x4-gebied

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

4WD Festival

Het 4WD Festival staat weer te gebeuren. Het exacte programma is nog niet bekend, wel dat het weer een optelsom zal zijn van uiteenlopende kijk- en doe-activiteiten.

Het 4WD Festival viert het eerste lustrum. Voor de vijfde keer strijkt het grootste Nederlandse festival op het gebied van een vierwielaangedreven lifestyle neer op de motorcrossbaan in Oss. Daar zul je ogen en oren tekort komen. De organisatie is op het moment van schrijven nog in onderhandeling met diverse partijen, maar verwacht onder meer het Dakar Team van Tim Coronel te zien. 

De rally-, Dakar- en 4WD-teams die aanwezig zijn komen ook in actie op de baan. Er zijn demonstraties van trials, challenges maar ook 4x4's op snelheid. Speciale modellen worden gepresenteerd op de 'Car Catwalk'.

Zelf rijden

Bovendien mag je met sommige 4WD-auto's of -trucks meerijden. Ga je liever zelf aan de slag op de off-road baan vergeet dan niet vooraf een 'vrij rijden'-ticket te bestellen. De kinderen kunnen zich uitleven op een heuse mini-race- en kartbaan met elektrische wagentjes.

Tijdens het festival zijn er presentaties en kraampjes van 4x4-clubs, -merken en -bedrijven. Denk aan terreinbeheerders, accessoire-aanbieders en onderhoudsbedrijven. Aanbieders van avontuurlijke vakantiereizen ontbreken evenmin. Zoals gezegd: je komt oren en ogen tekort.

Wanneer:
4 september 2016
Plaats:
motorcrossterrein MCO
Aengelbertlaan 60
5342 LA Oss
Nederland
Prijs:
€ 4,50 per persoon (korting kinderen tot 12 jaar)
Meer informatie:
www.4wdfestival.nl/

Nu op voorraad