Mijn Autokopen.nl

Oldtimerdag Appelscha 2016

Voertuigen en voorwerpen van 1900 tot 1987

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Oldtimerdag Appelscha

Buitenplaats De Hildenberg is weer het toneel van oldtimer personenauto's, trucks, bussen, racewagens, solexen, legervoertuigen, campers maar ook pipowagens, draaiorgels, stoomwalsen en meer historisch erfgoed tijdens de 10e Oldtimerdag Appelscha.

Waar kun je nog een dag lang gratis genieten? In Appelscha. Want de Oldtimerdag Appelscha is gratis toegankelijk voor bezoekers en deelnemers. Zelfs de meeste attracties zijn kosteloos. Bovendien is de locatie, Buitenplaats De Hildenberg, schitterend gelegen. Dus op naar Friesland op zaterdag 17 september!

Dit jaar worden de volgende voertuigen uit de periode van 1900 tot 1987 uitgenodigd: auto's, vrachtwagens, legervoertuigen, fietsen, solexen, brommers, motorfietsen, campers, caravans, tractoren, legervoertuigen, bussen, draaiorgels en stationaire motoren. Op de golfbaan van De Hildenberg worden ook kleine stoomwalsen, dorsmachines, een stoomdraaimolen en stoomtreintjes tentoongesteld. Dit jaar zijn verder een groot aantal racewagens aanwezig. 

Het terrein is wederom uitgebreid. Zo is er ook plek voor de deelnemende clubs. Onder meer de Simca Automobiel Club Nederland, Citroën Club Nederland, Lamborghini Club Nederland, Toyoto Automobiel Club Nederland en Mercedes-Benz Club Nederland doen mee. De organisatie hoopt op deelnemers in kleding die past bij de tijd waarin hun auto werd geproduceerd of eigenaren die aan de hand van foto's verhalen over hun voertuig vertellen. 

De voertuigeigenaren kunnen meedoen aan een toerrit. Voor de bezoekers is er een jaarmarkt met bijvoorbeeld schaalmodellen, poetsmiddelen en oude reclameborden.

Wanneer:
17 september 2016
Openingstijden:
van 8.00 tot 18.00 uur
Plaats:
Buitenplaats De Hildenberg
Gruun 1
8426 NA Appelscha
Nederland
Prijs:
gratis
Meer informatie:
www.oldtimerdagappelscha.nl/

Nu op voorraad