Mijn Autokopen.nl

American Day 2016

Amerikaanse klassieke en hedendaagse auto's

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Lincoln Continental uit 1961

Zet je Amerikaan op de showpaddock, laat 'em fotograferen en doe mee aan het concours. Op de American Day van het Classic Park verveel je je niet. Overigens ook niet als je zelf geen USA-car hebt.

Zondag 18 september is een dag om op de kalender te markeren als je van Amerikaanse auto's houdt. GMC, Buick, Cadillac, Dodge, Pontiac, Hummer, Oldsmobile - dat soort werk; maar tegenwoordig natuurlijk ook Tesla. Want op het Classic Park in Boxtel staat de American Day in het teken van zowel klassieke als hedendaagse auto's uit de Verenigde Staten.

Kom je zelf met een Amerikaan dan mag je die op een van de vijfhonderd showplaatsen parkeren. Niet alleen het publiek kan 'em daar goed zien, ook de jury die prijzen uitdeelt in het Concours d'Élégance. Op een fraaie locatie wordt verder een gratis fotoshoot van jou en je beauty aangeboden. 

Verwacht daarnaast clubs van Amerikaanse merken die hun wagens tonen. Zoals gewoonlijk biedt het Classic Park Festival-ticket ook toegang tot het Classic Park-museum, de werkplaats, evenementenzaal, winkel en het restaurant. Aanvullend zijn deze dag bedrijven aanwezig en bieden particulieren onderdelen aan op de Swapmeet. Dus ook als je zelf geen USA-car hebt zul je je geen moment vervelen.

Deelname

Kijk op onderstaande website als je klassieker geschorst is maar je toch wilt komen met gebruikmaking van de evenementenregeling van de Belastingdienst. De eerste honderd bestuurders van een thema-auto kunnen een kortingskaartje bestellen; ook dit staat op de site uitgelegd.

Wanneer:
18 september 2016
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.30 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 9,50 (kinderen van 5 tot en met 12 jaar € 7,00)
Meer informatie:
www.classicpark.nl/

Nu op voorraad