Mijn Autokopen.nl

Toertocht naar Automuseum Schagen

Citroën ID/DS-toertocht door Noord-Holland

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Citroën DS 1973

Meestal is de toertocht een doel op zichzelf, maar die van de Citroën ID/DS Club Nederland leidt naar het doel: het Automuseum Schagen.

De regio Amsterdam/Noord-Holland van de Citroën ID/DS Club Nederland organiseert een toertocht op zondag 18 september. Deze voert door het mooie Noord-Hollandse landschap. Bekend zijn de polders en vissersdorpjes aan het IJsselmeer, maar er is hier zoveel meer te zien: prachtige duingebieden en stranden, begroeide veengebieden en de nodige monumentale molens. Deelnemers zullen zich dan ook niet vervelen tijdens de 3 uur durende rit. 

Bovendien is de tocht nog niet alles: de rit leidt naar het uiteindelijke reisdoel, het Automuseum Schagen. Hier kunnen de deelnemers de expositie bekijken van klassieke auto's uit Europa en Amerika. De oudste auto in het bezit van het museum is nota bene een Citroën, de Type C3 'Trèfle' met plek voor één passagier achterin. Daarnaast zijn oldtimers als de T-Ford te zien, een verzameling Dafjes en exemplaren van het voormalige merk NSU, dat is opgegaan in Audi.

Ter plekke wordt een drankje geserveerd en aansluitend een barbecue. Om deel te nemen dien je je vooraf aan te melden; zie hiervoor onderstaande website. Wellicht is het event een goede aanleiding om lid te worden van de ID/DS Club, zodat je vaker zulke leuke activiteiten kunt meemaken. 

Wanneer:
18 september 2016
Openingstijden:
vanaf 11.00 uur
Plaats:
DS Advies
Ms. Oslofjordweg 24
1033 SM Amsterdam
Nederland
Prijs:
€ 12,50
Meer informatie:
citroeniddsclub.nl/

Nu op voorraad

Meer Citroën 1 tweedehands auto
Tags: citroën ds id oldtimers