Mijn Autokopen.nl

Elfstedentocht Mazda MX-5

De Tocht der Tochten per roadster

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Mazda MX-5

Sinds 1997 vroor het niet meer zo hard dat de Elfstedentocht per schaats verreden kon worden. Dan maar per Mazda MX-5: "It giet oan!"

Met de opwarming van de aarde lijken we dé Elfstedentocht wel te kunnen vergeten. Sinds 1997 vroor het onvoldoende om de 'Tocht der Tochten' per schaats af te kunnen leggen. Dan maar per roadster, denken ze bij de MX-5 Owners club. En gelijk hebben ze: wat het weer ook wordt, "It giet oan!"

De bijna 200 km lange route wordt in 2 dagen verreden. Deelnemers kunnen kiezen of ze een dag of beide dagen meerijden en of ze al dan niet gezamenlijk overnachten. De start is niet, zoals bij het schaatsen, in Leeuwarden. Op zaterdag 3 september wordt vertrokken vanaf paviljoen/restaurant Badmeester Keimpe in Balk, aan het Slotermeer. 

's avonds eindigt het eerste deel van de tocht bij het Hotel Campanile Leeuwarden, in het dorpje Goutum. Van daaruit wordt op zondag 4 september deel 2 van de Elfstedentocht verreden, terug naar Balk. De tocht doet elf Friese steden aan die sinds het jaar 1118 stadsrechten verkregen hebben. Behalve Leeuwarden zijn dat Sneek, IJlst, Sloten, Stavoren, Hindeloopen, Workum, Bolsward, Harlingen, Franeker en Dokkum.

Een Elfstedenkruisje houd je niet over aan het rijden van de tocht per auto, plezier des te meer. De toertocht is ook open voor niet-leden van de M-5 Owners. Voor aanmelding en meer informatie, zie ondergenoemde website. 

Wanneer:
3 en 4 september 2016
Openingstijden:
dagelijks vanaf 10.00 uur
Prijs:
€ 25,00 of € 15,00 per persoon per dag (exclusief eventueel diner en/of overnachting)
Meer informatie:
mx5owners.nl/

Nu op voorraad

Meer Mazda MX-5 11 tweedehands auto's
Tags: mazda mx-5