Mijn Autokopen.nl

BugFest

Volkswagen-festival in combinatie met dragraces

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Het nieuwe event BugFest heeft een showcamping waardoor je tot 3 dagen lang kunt feesten.  Het festivalticket geeft verder toegang tot de gelijktijdige dragraces.

Zin in iets nieuws? Van vrijdag 16 tot en met zondag 18 september debuteert op vliegveld Drachten het BugFest, een evenement met Volkswagen-activiteiten. Je kunt een dag komen of 3 dagen en dan overnachten in tent, camper of caravan samen met andere BugFest-bezoekers. Verwacht geen weldadige nachtrust want de camping biedt twee avonden muziek en entertainment.

Met een weekendticket mag je VW op de showcamping staan maar heb je ook toegang tot de showpaddocks rond de airstrip. De eerste driehonderd online aanmelders met een luchtgekoelde Volkswagen ontvangen een gratis ticket voor het festival. Zijn deze op dan ontvangen 'aircooled' eigenaren bij online reservering een voordeelticket. Zie onderstaande website voor meer informatie.

Volkswagen XL1

Programma

Degenen die een auto of motorfiets willen showen kunnen zich aanmelden voor de showpaddocks. Ook kunnen ze deelnemen aan de Show & Shine Contest, een uitverkiezing van de mooiste auto's op het evenement. Er zullen ook bijzondere Volkswagens te zien zijn. Bijvoorbeeld de Hot Rod Sportscar Buggy van dragraceteam Hot Rod Doesburg.

Tegelijkertijd met BugFest vinden op vliegveld Drachten professionele dragraces plaats met The Weekend of Champions. Het BugFest-ticket geeft ook hiertoe toegang. Zou je zelf ook eens willen uitproberen hoe snel jouw auto is op de 1/4e mijl geef je dan op voor de Dragshow Shootout. Je hebt geen raceauto of sportwagen nodig maar er zijn wel vereisten; ook deze info vind je op ondergenoemde website. 

Wanneer:
16 tot en met 18 september 2016
Openingstijden:
vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 22.00 uur, zondag van 9.00 tot 18.00 uur
Plaats:
vliegveld Drachten
De Knobben 100a
9202 XJ Drachten
Nederland
Prijs:
€ 20,00 per dag of € 40,00 voor het hele weekend. Kinderen tot en met 5 jaar gratis, van 6 tot en met 14 jaar € 5,00 per dag of € 30,00 voor het weekend.
Meer informatie:
www.bugfest.nl/

Nu op voorraad