Mijn Autokopen.nl

40 jaar Autobedrijf Kole

Tankvoordeel en autoshow

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Autoshow Autobedrijf Kole

Het in Kruiningen gevestigde Autobedrijf Kole bestaat 40 jaar. Het viert dit met een Open Huis, een aantrekkelijke autoshow en veel tankvoordeel. Maar daarmee houdt het feest nog niet op...

In 1976 vestigde Autobedrijf Kole zich in Kruiningen, op het Zeeuwse eiland Zuid-Beveland. Het 40-jarig jubileum is aanleiding om eens flink uit te pakken en daar kunnen de klanten van meegenieten. Op vrijdag 2 september 2016 wordt afgetrapt met een Open Huis, waarbij iedereen welkom is. Er zijn leuke prijzen te winnen met diverse prijsvragen.

Voor de autoshow op zaterdag 3 september wordt de reguliere voorraad auto's aangevuld met modellen die alleen deze dag tegen een aantrekkelijke prijs worden aangeboden. De show maakt deel uit van de lokale braderie die op zaterdag in het centrum van Kruiningen plaatsvindt. 

Het feest is nog niet voorbij

Het feest is echter nog niet voorbij. Vanaf 5 september wordt de korting op brandstofprijzen bij Autobedrijf Kole blijvend verdubbeld. Speciaal vanwege het jubileum ontvang je in de week van 5 tot 10 september maar liefst 15 cent voordeel per liter. Ook maken drie klanten kans op een gratis tank brandstof.

Om je in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn zal half september bij het bedrijf een betaalterminal buiten worden geïnstalleerd. Zo kan er voortaan doordeweeks van 6.30 tot 22.30 uur getankt worden. Op naar de volgende 40 jaar!

Wanneer:
2 en 3 september 2016
Openingstijden:
vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Autobedrijf Kole
Burg. Elenbaasstraat 18
4416 AP Kruiningen
Nederland
Prijs:
gratis
Meer informatie:
www.autokole.nl/