Mijn Autokopen.nl

American Day 2018

Klassieke en moderne Cadillacs en andere 'Amerikanen' op het Classic Park

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

In 'the land of the opportunity' worden geheel eigen automodellen ontwikkeld. Dat zie je maar weer tijdens American Day, het Classic Park-festival dat dit jaar extra aandacht besteedt aan Cadillac.

Liefhebbers van Amerikaanse automobielen kunnen hun hart ophalen op zondag 8 april. Het Classic Park-festival American Day zet wagens van Amerikaanse makelij, klassiek en modern, in de schijnwerpers. Deze editie wordt met een 'special display' extra aandacht besteed aan Cadillac. Wie kent ze niet, de jaren '50 Cadillacs met veel chroom en staartvinnen - prachtig toch? 

Cadillac Eldorado 1953

Zoals bij alle Classic Park-festivals geeft het festivalticket ook toegang tot het Classic Park Museum, de evenementenzaal, lifestylewinkel en werkplaats. Maar er is deze dag méér. Autoclubs tonen hun USA-cars, er is een Fehac-erkende taxateur aanwezig om oldtimers op waarde te schatten, bedrijven en particulieren verkopen onderdelen en automobilia, de partybus zorgt voor muziek en een springkussen voor kindervermaak. In een gratis fotoshoot kun je jou en je Amerikaanse auto laten vastleggen. Uit twintig prachtige thema-auto's wordt de mooiste van allemaal verkozen in het Concours d'Élégance.  

Wil je aan een onderdeel meedoen, kijk dan vooraf op onderstaande website of aanmelding of bijbetaling noodzakelijk is. De eerste dertig aanmelders met een thema-auto krijgen gratis toegang tot het festival, de volgende inschrijvers kunnen een gereduceerd ticket kopen. 

Wanneer:
8 april 2018
Openingstijden:
van 10.00 tot 16.00 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 9,50 (kinderen van 5 tot en met 12 jaar € 7,00)
Meer informatie:
www.classicpark.nl/

Nu op voorraad

Meer Cadillac 3 tweedehands auto's