Mobility Group Haaker Amsterdam viert feest. Het bedrijf is 5 jaar officieel Jeep-dealer en komt daarom met de Renegade Night Eagle 5th Anniversary. Op deze speciale uitvoering krijg je maar liefst 4.565 euro korting.

Het is feest bij Mobility Group Haaker Amsterdam. Het bedrijf viert de vijfde verjaardag van zijn Jeep-dealerschap. Reden genoeg voor een speciale uitvoering: de Renegade Night Eagle 5th Anniversary. Je krijgt op deze speciale Renegade nu een korting van 4.565 euro. Dat betekent dat je de Renegade Night Eagle 5th Anniversary rijdt vanaf 28.275 euro, inclusief kosten rijklaar maken. Rijden kan al direct, want de feest-editie is uit voorraad leverbaar.

  • speciale uitvoering
  • alleen bij Mobility Group Haaker
  • 4.565 euro voordeel

Bijzondere stijlelementen

Het Night Eagle 5th Anniversary-pakket bestaat uit matgrijze stijlelementen, 17 inch hoogglans zwarte wielen en donkerbruine bekleding in het interieur. Daarnaast is deze speciale Renegade voorzien van onder andere een navigatiesysteem met 5 inch aanraakscherm, stoel- en stuurverwarming en parkeersensoren. De Renegade Night Eagle 5th Anniversary wordt geleverd met 140 pk sterke 1.4 MultiAir benzinemotor. Deze is optioneel te combineren met een automatische versnellingsbak met dubbele koppeling.


Jeep Renegade Night Eagle 5th Anniversary

Jeep Renegade Night Eagle 5th Anniversary

Direct uit voorraad leverbaar

Vanaf € 28.275,-

"Deze stoere Jeep is voorzien van de 1.4 MultiAir II-benzinemotor met 140 pk, met keuze uit de handgeschakelde zesversnellingsbak of de DDCT-automaat."

Boek een vrijblijvende proefrit