Smart fortwo

Tijdelijk zijn vier optiepacks met voordeel te verkrijgen voor de Smart Fortwo, Fortwo Cabrio én Forfour. De maximale korting ligt op 1.238 euro. 

De Smart-dealers doen de Plus-pakketten in de aanbieding. Deze vier accessoirepacks zijn beschikbaar voor de Smart Fortwo coupé, Fortwo Cabrio en de Forfour; ze zijn echter elk bedoeld voor een specifiek uitrustingsniveau of -lijn. 

Het Pure Plus-pakket, alleen voor de Smart in Pure-uitrusting, omvat 15 inch lichtmetalen velgen, elektrische buitenspiegels en het Cool & Audio-pakket. Dat laatste staat voor een audiosysteem met Aux/USB/Bluetooth-aansluitingen, de Smart Cross Connect-app en een automatische airco. Het Pure Plus-pakket biedt 463 euro voordeel en is nu verkrijgbaar voor 1.331 euro. 

De pakketten Passion Plus, Prime Plus en Proxy Plus bieden elk de gelijknamige uitrustingslijn. Daarnaast omvatten ze het Cool & Audio-pakket, het Comfort-pakket en het Led & Sensor-pakket. Het Passion Plus-pack wordt nog aangevuld met 15 inch lichtmetalen wielen. Dit pakket kost nu maar 2.662 euro, inclusief het voordeel van 780 euro. 

Het Prime Plus-pack met 945 euro voordeel heeft als actieprijs 3.025 euro. Het inbegrepen Comfortpakket omvat onder meer een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en stuurkolom en elektrisch verwarmbare buitenspiegels. In het Led & Sensor-pack zitten led-dagrijverlichting en halogeenkoplampen met Welcome-functie.

In het Proxy Plus-pakket zit geen Cool & Audio maar Cool & Media, waarbij het audiosysteem vervangen is door het Smart Media-systeem met TFT-display, spraakbediening, Bluetooth, MirrorLink en navigatie. Het Proxy Plus-pack biedt het meeste voordeel, 1.121 euro, en is tijdelijk te bestellen vanaf 3.872 euro. 

Update

Smart heeft deze actie verlengd tot onbepaalde datum.