Mercedes-Benz transportaccessoires

Of je nu wel of niet op wintersport gaat, de nu voordelige Mercedes-Benz winteraccessoires komen voor veel rijders goed van pas. 

De Mercedes-Benz-dealers bieden in deze periode originele merkaccessoires voordelig aan, juist nu deze goed van pas komen. De korting loopt op tot wel 30 procent. Het gaat grofweg om rubbermatten en bagageruimtebakken die de auto vrij houden van vuil, modder en sneeuw; plus dakboxen en ski- en snowboardhouders voor wie op wintersport gaat. Daarnaast zijn ook de originele Mercedes-Benz-fietsendragers in de aanbieding. 

Laten we eens kijken naar een populair Mercedes-model, de C-Klasse Estate, uit de bouwjaren 2011 tot 2014 (het 'S204-model'). Daarvoor kun je nu een bagageruimtebak kopen die is afgeprijsd van 159 voor 129 euro. Een fietsendrager voor op de trekhaak koop je nu al vanaf 479 euro (normaliter 599 euro). Voor de luxe ski- en snowboardhouder betaal je tijdelijk geen 189 maar slechts 149 euro. Dakboxen zijn er voor dit model in diverse maten. Zo is er al een 450 liter box voor 499 euro, die anders 100 euro duurder is. 

Alle voordelen op een rij

  • matten en bakken
  • dakboxen
  • ski/snowboarddragers
  • fietsendragers

Ga dus eens langs bij de Mercedes-Benz-dealer. Bekijk het winterassortiment voor jouw model en profiteer ook van het voordeel.