Audi A3 Limousine S Line Edition

Het sportieve karakter van een Audi benadruk je met de S Line. Nu kun je diverse Audi's kant en klaar als voordelige S Line Editions aanschaffen.

De S Line en S Line Exterieur zijn uitrustingslijnen die een Audi extra sportief maken. Nu komt Audi met een nóg beter aanbod: de S Line Editions. Dat zijn modellen die standaard voorzien zijn van de S Line en de S Line Exterieur (of elementen daaruit) plus andere, handige accessoires zoals infotainmentsystemen. Bovendien komen de Editions inclusief enkele duizenden euro's accessoirekorting. 

Voorbeeld: de Audi A3 Limousine S Line Edition

Zo zit op de Audi A3 S Line Edition bijna 7.800 euro voordeel. Audi vraagt namelijk slechts 4.000 euro voor de toe te voegen accessoires. Alleen al de S Line en de S Line Edition zijn bijna 1.000 euro meer waard. Daarbij komen bijvoorbeeld nog het MMI-navigatiesysteem inclusief Bluetooth audiostreaming, het Audi Sound System, het Lichtpakket, led-koplampen en -instapverlichting, een comfortairco, licht- en regensensor en een parkeerhulp achter. 

Het S Line pakket voor de A3 Limousine biedt onder meer een 25 mm verlaagd sportonderstel, gegoten lichtmetalen wielen van 18 inch groot, het S Line-multifunctioneel sportstuurwiel in driespaaks design en aluminium pedalen en voetsteunen. Daar komen nog de S Line Exterieur-accessoires bij, zoals een spoiler, verchroomde uitlaatsierstukken, een diffusor achter en een grille in hoogglans zwart. 

Alle voordelen op een rij

  • standaard S Line
  • en S Line Exterieur
  • plus meer accessoires
  • duizenden euro's korting

Beschikbare S Line Editions

Bovengenoemde A3 Limousine S Line Edition is bijvoorbeeld leverbaar als 1.0 TFSI vanaf 34.915 euro. De S Line Editions zijn verkrijgbaar als A1, A1 Sportback, A3, A3 Sportback, A3 Limousine, A4, A4 Avant, A6, A6 Avant, A7 Sportback en Q3. Vraag de Audi-dealer naar de mogelijkheden en bijbehorende prijzen.

Update

Ook voor de Audi Q7 en A3 Cabrio is nu een S Line Edition te bestellen.