Volkswagen Golf

Je kunt al binnen 2 dagen rijden als je een Private Lease-contract afsluit voor een Volkswagen Up!, Polo of Golf uit voorraad. Bovendien rijd je tegen een voordeelprijs.

Bij de Volkswagen-dealers staat een voorraad van de Up!, Polo en Golf die je als particulier kunt leasen - tegen een voordelige prijs. Zo rijd je al een Volkswagen Up! vanaf 199 euro per maand, all-inclusive. Je betaalt alleen nog variabele kosten zoals brandstof en parkeerkosten.

In de Private Lease-actieprijs zijn alle vaste kosten begrepen: afschrijving, afleverkosten, btw, wegenbelasting, verzekering, pechhulp, reparaties, onderhoud, apk en ruitbreuk. Tegen een kleine meerprijs ben je ook verzekerd van winterbanden, vervangend vervoer en een lager eigen risico. En als het contract afloopt lever je de auto gewoon weer in bij de dealer. 

Alle voordelen op een rij

  • all-inclusive lease
  • tegen voordeelprijs
  • binnen 2 dagen rijden

Je kunt al binnen 2 werkdagen in zo'n voordelig voorraadmodel rijden. Ga snel langs bij de dealer want 'op = op '. Kies je favoriete model, maak een proefrit en zorg ervoor dat jíj behoort tot de gelukkigen die snel en voordelig rijden. Het Keurmerk Private Lease geldt ook bij deze actie.

Update

Volkswagen heeft deze actie verlengd tot en met 30 juni 2017. De actie geldt nu ook voor de Golf Variant. Vraag de Volkswagen-dealer naar een berekening op maat.