De showroomintroductie van de Audi A5 Coupé gaat gepaard met de Launch Edition: een exclusief model voorzien van extra accessoires, waarin duizenden euro's voordeel verwerkt is.

De nieuwe generatie Audi A5 heeft een nieuw onderstel, een modern design en innovatieve assistentiesystemen. Audi viert de showroomintroductie met de A5 Coupé Launch Edition.

Audi A5 Coupé

Deze tijdelijke, exclusieve uitvoering is gebaseerd op de Sport-uitvoering met 2.0 TFSI-motor en S Tronic-automaat met dubbele koppeling. De uitrusting van de A5 Coupé Sport - met onder meer sportstoelen, een multifunctioneel sportstuur en een diffusor achter - zit natuurlijk ook op de Launch Edition.

Maar de Launch Edition krijgt nog zoveel meer mee: lichtmetalen wielen van wel 19 inch groot, het Pro Line S-pakket (met onder meer een licht/regensensor, comfortairco en de sportieve uitrusting van de S Line én S Line Exterieur), MMI-navigatie Plus, een 3-jarig abonnement voor Audi Connect-diensten, Audi Virtual Cockpit en Soundsystem, plus een lichtpakket.

Alle voordelen op een rij

  • exclusief
  • rijke uitrusting
  • met veel voordeel

De waarde van de extra uitrusting ligt ergens tussen de 10.000 euro en 15.000 euro. Daarvan neemt Audi er minimaal 3.000 voor eigen rekening. Zo betaal je voor de A5 Coupé Launch Edition vanaf 57.101 euro.