Kia

Met de Kia 50/50 Deals betaal je je nieuwe Kia voor de helft aan, de rest betaal je pas in 2019. Of je levert 'em dan gewoon weer in.

De Kia 50/50 Deals zijn de enige aanbiedingen waarbij uitstelgedrag geen nadeel is. In tegendeel! Want je kunt al in je nieuwe Kia rijden als je slechts de helft van het aankoopbedrag hebt betaald, de rest ben je pas in 2019 verschuldigd. Tussentijds betaal je alleen de rente, als vast maandbedrag.

Verder krijg je 2 jaar de tijd om te beslissen wat je na 24 maanden rijden met deze auto wilt doen. Je kunt de tweede helft keurig voldoen, dan is 'ie helemaal van jou. Of je levert de Kia weer in bij de dealer. Een derde optie is een nieuwe Kia bestellen; je kunt daarvoor de inruilwaarde van deze Kia gebruiken, als aanbetaling. 

Alle voordelen op een rij

  • de helft aanbetalen
  • 2 jaar rijden
  • dan de rest aflossen
  • of inleveren/inruilen

De actie geldt bij aanschaf van een nieuwe Kia Picanto, Rio, Venga, Cee'd (SW), Carens, Sportage, Optima (SW) en Niro. Let op, de Kia-dealer en kredietverstrekker Kia Finance gegeven geen advies; vraag daarom in de showroom naar het standaard informatieblad met de financiële voorwaarden. 

Update

Kia Finance heeft deze actie verlengd tot en met 30 april 2017.