Hyundai i20 T-GDI

Tijdens de Hyundai De Dealer Draait Door Dagen rekent Hyundai Finance slechts 2,99 procent rente voor een niet-doorlopend krediet. 

Dankzij de actierente van 2,99 procent kun je het aankoopbedrag voor een nieuwe Hyundai gespreid aflossen tegen een laag maandbedrag. Voor de Hyundai i10 is dat al vanaf 90 euro per maand, voor de hybride Ioniq vanaf 210 euro per maand. Bijna alle Hyundai-personenauto's komen voor deze actie in aanmerking. 

Bij aflevering doe je een aanbetaling, of je zet de inruilwaarde van je huidige auto hiervoor in. Daarna los je maandelijks een bedrag af, inclusief de actierente. Tegelijk met de laatste termijnbetaling voldoe je een slottermijn. Deze verlaagt het maandbedrag, en geeft je de mogelijkheid eerst nog te sparen.

Rekenvoorbeeld vijfdeurs i20 1.0 T-GDI 100 i-Motion
Consumentenadviesprijs € 17.395,-
Aanbetaling/inruil - € 6.925,-
Het resterend bedrag wordt gefinancierd € 10.470,-
Maandbedrag € 120,-
Na 36 maanden afgelost € 4.320,-
Slottermijn € 6.927,-
Totale kosten krediet € 11.247,-

Voor elk Hyundai-model geldt een maximaal te financieren bedrag en maximale slottermijn. Vraag de Hyundai-dealer naar een berekening op maat. Omdat de dealer optreedt als bemiddelaar voor Hyundai Finance geeft deze geen financieel advies; vraag daarom in de showroom naar het standaard informatieblad met de voorwaarden van het financieel product.