Dit jaar is de - gratis - Hyundai Voorjaarscheck extra uitgebreid. Op de accu- en airco-inspectie zit eveneens voordeel, net op voorjaarsaccessoires. Sla je slag!

Hyundai Tucson

Ze staan weer klaar, de technici bij de Hyundai-dealers, voor de Voorjaarscheck. Ze controleren jouw Hyundai op alle belangrijke onderhouds- en veiligheidspunten. Tussen 1 en 31 mei is de Hyundai Voorjaarscheck gratis voor MijnHyundai-leden.

Dit jaar wordt de Voorjaarscheck kosteloos uitgebreid met een 'Digital Before Service'-inspectie: een controle van de elektronische systemen via een verbinding met Korea. Eventuele afwijkingen worden opgespoord en de meest recente software wordt geïnstalleerd. 

Meer voorjaarsvoordeel

Maar er zijn meer redenen om in mei de Hyundai-showroom te bezoeken. Hyundai biedt een voordelige airco-check en -reiniging aan, je betaalt slechts 49,50 euro. De accucheck is zelfs gratis. Heeft je auto een nieuwe accu nodig dan ontvang je hierop 15 procent korting. 

Alle voordelen op een rij

  • gratis Voorjaarscheck
  • + elektrische systemen
  • voordeel op opties
  • en accu/airco-check

Ook diverse andere accessoires zijn in mei in de aanbieding. Wat te denken van 50 procent korting op elke tweede band die je aanschaft? Op de meeste voorjaarsaccessoires verstrekt de Hyundai-dealer 10 procent voordeel. 

Let op, korting op onderhoud en accessoires wordt alleen verstrekt met de coupons die je vanaf de Hyundai-website kunt downloaden en printen. Op de site kun je trouwens ook lid worden van het klantenprogramma MijnHyundai.