Audi Q2

Koop je de Audi Q2 #limited, dan krijg je ook wat speciaals. Het Pro Line-pakket en andere extra accessoires komen met een voordeel van 2.700 euro.

De Audi Q2 verschijnt in beperkte oplage als #limited. Deze editie wordt voorzien van het Pro Line-pakket en andere extra accessoires maar is al vanaf 36.095 euro te bestellen. Dat komt omdat Audi meer dan 2.700 euro voordeel verstrekt op de toegevoegde features. Met al die extra's is deze auto allesbehalve gelimiteerd. 

Het Pro Line-pakket bestaat uit MMI-navigatie, een bestuurdersinformatiesysteem met kleurendisplay, luidsprekers, cruise control en een middenarmsteun voorin. Andere extra's zijn 18 inch lichtmetalen wielen, het Ambiente lichtpakket, led-koplampen en -achterlichten, een licht- en regensensor, Audi Car Assistant en verfraaiiende afwerkingselementen. 

Alle voordelen op een rij

  • limited edition
  • rijke meeruitrusting
  • tegen voordeelprijs

De Audi Q2 #limited heeft een driecilinder 1.0 TFSI turbobenzinemotor en een handmatige zesbak. Optioneel kan de zeventraps S Tronic-transmissie met dubbele koppeling worden besteld. De actie geldt zowel voor particuliere als zakelijke rijders.