Op de beperkt verkrijgbare Jeep Compass Opening Edition Plus zijn het Uconnect-infotainmentsysteem, een Beats-audiosysteem en verwarmbare, lederen stoelen gratis. Nu bij Mobility Group Haaker te bestellen vanaf 37.990 euro rijklaar. Ook Private Lease behoort tot de mogelijkheden. Je rijdt dan al in een Jeep Compass vanaf 474 euro per maand. 

De verkoop van de nieuwe generatie Jeep Compass bij Mobility Group Haaker start met de Opening Edition. Deze 'limited edition' ziet er fraai uit en is voorzien van alle gemakken. De Compass Opening Edition wordt gratis uitgerust met het nieuwste Uconnect-infotainmentsysteem, inclusief het grote display van 8,4 inch, en een Beats hifi-audiosysteem met negen speakers. Dit voordeel is 1.995 euro waard.

Alle voordelen op een rij

  • gratis infotainment
  • gratis audiosysteem
  • gratis lederen stoelen
  • limited edition

Het voordeel loopt op tot enkele duizenden euro's bij de Opening Edition Plus. Die komt met nog meer extra accessoires, waaronder achtvoudig elektrisch verstelbare voorstoelen, een bestuurdersstoel met zitpositiegeheugen, stoelverwarming, stuurwielverwarming, lederen stoelbekleding en een ruitenwisserontdooier. 

De standaarduitrusting van het introductiemodel is toch al niet mis. Lichtmetalen wielen, mistlampen voor en achter, cruise control, een aanhangerstabilisatiesysteem - het is slechts een greep uit de lange lijst met aanwezige features. Mobility Group Haaker heeft de Opening Edition Plus voor jou in de aanbieding vanaf 37.990 euro rijklaar. Kies je liever voor Private Lease, dan rijd je al in een Jeep Compass vanaf 474 euro per maand. 


De nieuwe Jeep Compass

Jeep Compass Opening Edition PLUS

Nu al vanaf € 37.990 euro inclusief kosten rijklaar maken!

Beperkte voorraad!

De Opening Edition PLUS is onder andere uitgerust met Uconnect-infotainmentsysteem, Apple CarPlay én Android Auto, Beats hifi audiosysteem, 18 inch lichtmetalen velgen, volledig lederen interieur en elektrisch verstelbare voorstoelen.

Ontdek de nieuwe Compass zelf!