Mercedes-Benz B-Klasse

Tegen de actierente van slechts 0,99 procent kun je als particulier een nieuwe Mercedes-Benz financieren. Als zakelijk rijder profiteer je van hetzelfde voordeeltarief bij Netto Financial Lease.

Een nieuwe Mercedes-Benz hoef je bij aflevering niet in een keer te betalen. Als consument kun je bij de Mercedes-dealer een financiering afsluiten, waardoor een deel van de prijs in maandelijkse termijnen wordt afgelost - net zoals zakelijke leaserijders dat doen met financial lease. Tijdelijk worden deze twee financiële producten bijzonder voordelig aangeboden: de rente is met 0,99 procent minimaal. 

En het mooie is: de actie geldt op alle nieuwe Mercedes-Benz-personenauto's. De looptijd van het contract bedraagt naar wens 24, 36, 48 of 60 maanden. Je doet bij aflevering een dusdanige aanbetaling dat je minstens 12.500 euro financiert of leaset. Officieel geldt een slottermijn, maar omdat deze 0 (nul) euro bedraagt betaal je alles al door middel van de maandtermijnen, daarna ben je overal vanaf. 

Rekenvoorbeeld Mercedes-Benz B 180 BlueEfficiency
Consumentenadviesprijs € 31.639,00
Aanbetaling - € 8.500,00
De rest vormt het krediet- of leasebedrag € 23.139,00
Maandbedrag (aflossing/lease inclusief rente) € 491,82
Na 48 maanden betaald aan financiering/lease € 23.607,36

De bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door Mercedes-Benz Financial Services. Voor het krediet worden je persoonlijke gegevens getoetst en geregistreerd bij het BKR te Tiel. Vraag de Mercedes-Benz-dealer naar een berekening op maat.