Subaru Wintercheck

Subaru wil het veiligste merk ter wereld worden. Profiteer ervan en ga langs voor de gratis Wintercheck. Bij aankoop van een winterwielset worden de banden en velgen gratis gemonteerd.

Het merk Subaru heeft zich ten doel gesteld om in 2020 het veiligste ter wereld te zijn. Daarvoor biedt het de nodige veiligheidsvoorzieningen, goed onderhoud en regelmatige inspecties. Zo staat tussen 20 november tot en met 1 december de Subaru Wintercheck op het programma.

In die periode staan de vakkundige monteurs bij de Subaru-dealers gereed om je auto te controleren op twintig wintergevoelige punten. Onder meer door het koelsysteem, de verwarming en elektrische installatie komen aan bod. Van elk type Subaru wordt gekeken of de auto veilig en verantwoord de winter door kan komen.

De Subaru Wintercheck kost 29,95 euro. Maar ben je lid van het klantprogramma MijnSubaru of je wilt je nu online aanmelden dan wordt de Wintercheck gratis uitgevoerd. Neem daarvoor de uitgeprinte campagne voucher mee naar de dealer. Onder de deelnemers aan de Wintercheck verloot Subaru een rugzak met battery-pack. 

Alle voordelen op een rij

  • Uitgebreide Wintercheck
  • gratis bij MijnSubaru
  • Bij een winterwielset
  • gratis montage

Winterbanden en winterwielsets

De Subaru-dealers weten alles over winterbanden. De dealer heeft banden in voorraad die dankzij extra profieldiepte en rubbersamenstelling meer grip bieden bij winters weer. En mocht je een volledige winterwielset - vier winterbanden met bijbehorende velgen - bij de dealer aanschaffen dan monteert deze de sets gratis tijdens de Wintercheck-dagen.