Hybride Toyota-modellen

Met de Energy Challenge demonstreert Toyota hoe interessant hybride rijden ook voor jou is. En dankzij de Toyota Free Hybrid rijd je hybride zonder meerprijs.

Je hebt er wellicht al van gehoord: de Toyota Energy Challenge. Met een proefrit demonstreert de Toyota-dealer hoe je tot 50 procent elektrisch kunt rijden, voordelig en schoon. En dat je daar niets bijzonders voor hoeft te doen in een 'gewone' hybride. Tijdelijk rijd je zelfs voor de prijs van een benzine-Toyota in een hybride exemplaar. 

Want de Toyota Free Hybrid is nu niet alleen geldig voor de Toyota C-HR, maar ook voor de Yaris, Auris en Auris Touring Sports. Koop je een van deze modellen nieuw bij de dealer, dan betaal je voor de sterkste benzineversie maar krijg je de hybride met automaat mee. Het prijsverschil krijg je cadeau van Toyota. 

Alle voordelen op een rij

  • Yaris en Auris (TS)
  • hybride rijden
  • voor prijs benzineversie

Met de gratis update kun je al een hybride Toyota Yaris rijden vanaf 19.195 euro. Dat vertegenwoordigt een voordeel van 1.450 euro. Het upgrade-voordeel van de Auris (TS) bedraagt 1.700 euro. Je rijdt de hybride Auris nu vanaf 26.095 euro, de Touring Sports vanaf 27.395 euro. 

En doe je mee aan de Toyota Energy Challenge dan maak je zelfs kans op het winnen van een gloednieuwe hybride Toyota. Vraag de dealer naar de voorwaarden van deze challenge.