Toyota Aygo

De Toyota Aygo is tijdelijk verkrijgbaar in twee opvallende uitvoeringen. Daarop zitten extra accessoires tegen voordeeltarief.

Maak kennis met de Aygo X-Joy en X-Pose, twee tijdelijk verkrijgbare modellen die op een voordelige wijze van extra opties worden voorzien. Toyota rekent slechts 1.000 euro voor deze accessoires, die 2.500 euro waard zijn. Koop je zo'n model dan bedraagt het voordeel dus 1.500 euro.

Aygo X-Joy

De Toyota Aygo X-Joy is gebaseerd op de Aygo in X-Play-uitvoering. Bovenop diens uitrusting komen 15 inch lichtmetalen wielen, een lichtsensor, automatische airco, het X-Nav-navigatiesysteem, privacy glass, stoffen bekleding met lederlook 'wangen', een dashboardpaneel in de kleur van de carrosserie en diverse zwarte onderdelen. 

Aygo X-Pose

De basis van de X-Pose is de Aygo in X-Wave-uitrustingsniveau. Ook daar worden bovengenoemde accessoires aan toegevoegd. Kies je voor een Aygo X-Pose in een van de lakkleuren Cool White, Satin Silver, Charcoal Grey of Midnight Black dan is het tevens mogelijk om deze verder aan te laten kleden met een bordeauxrode versnellingspook en een canvas dak in dezelfde tint. Zonder meerkosten!

Met 1.0 VVT-i-benzinemotor is de vijfdeurs Aygo X-Joy te bestellen vanaf 15.150 euro, de X-Pose vanaf 16.150 euro. Beide zijn ook leverbaar met semi-automatische X-Shift-transmissie.