Jaguar E-Pace

Jaguar heeft de Financial Lease-actie uitgebreid naar bijna alle modellen. Je betaalt niet meer dan 2,9 procent rente over het leasebedrag.

Jaguar Financial Lease biedt zakelijke rijders de mogelijkheid om een voordelig Financial Lease-contract aan te gaan: het rekent slechts 2,9 procent rente over het leasebedrag. Zo begint het maandbedrag (aflossing plus rente) voor de E-Pace al bij 399 euro per maand. 

Het te leasen bedrag bestaat uit de verkoopprijs van de auto exclusief btw. Dit btw-bedrag dient als aanbetaling bij aflevering van de auto. Daarna los je als eigenaar maandelijks een vast termijnbedrag af. Ondanks de klasse van een Jaguar hoeft dit bedrag niet hoog te zijn, want de verwachte waarde van de auto aan het eind van de looptijd betaal je bij afloop van het contract ineens, als slottermijn. 

De voordelige rente geldt sinds maart 2018 voor bijna alle nieuw leverbare Jaguar-modellen: de XE, XF, XF Sportbrake, de SUV's E-Pace en F-Pace en de supersportwagen F-Type. Vraag de Jaguar-dealer naar een offerte voor de auto van jouw keuze.

Update

De actie geldt nu ook voor de Jaguar XJ. Niet geldig op de i-Pace.