Volkswagen zomeraccessoires

Het is zomer bij de Volkswagen-dealers. Laat je auto controleren en profiteer van voordeel op onderhoud en opties. 

Om te weten te komen of jij onbezorgd op reis kunt met jouw Volkswagen, kun je nu een afspraak met de dealer maken voor de Vakantiecheck. Vloeistoffen worden gratis bijgevuld, de inspectie zelf kost slechts 19,95 euro. Je ontvangt als attentie een leuke T1 'VW-bus' Bulli-toilettas. 

Ook staan de monteurs gereed om de airconditioning in je Volkswagen te onderhouden voor slechts 109 euro. Er wordt nieuwe olie en koudemiddel toegevoegd en de airco krijgt een geurbehandeling. Zo ga je fris de zomer in!

Zomeraccessoires

Volkswagen biedt tijdens de actie zomerbanden aan vanaf slechts 68 euro per stuk. Een Uniroyal Uni Rainsport-band van 15 inch voor de Golf kun je bijvoorbeeld nu aanschaffen voor 78 in plaats van 102 euro. Ook Continental-banden zijn voordelig. Voor een 18 inch Continental Premium Contact betaal je nu geen 270 maar slechts 186 euro. 

Meerdere andere zomerse accessoires zijn tijdens de actieperiode eveneens voordelig geprijsd. Zo krijg je 25 procent korting op zonneschermen, worden allesdragers met korting aangeboden, maar ook een navigatie-update. Vraag de Volkswagen-dealer naar het complete actie-assortiment.