Mercedes-Benz A-Klasse

Slechts tijdelijk te bestellen: de Launch Edition van de geheel nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse. Compleet met diverse packs en opties, inclusief accessoirevoordeel.

De nieuwe generatie Mercedes-Benz A-Klasse staat vanaf mei bij de dealers en is nu al te bestellen. Ben je geïnteresseerd, kijk dan ook eens naar de tijdelijk verkrijgbare Launch Edition. Dit introductiemodel wordt compleet met diverse packs en opties afgeleverd, waarvan je een deel gratis krijgt.

Standaard op de Launch Edition zijn onder meer de Line Style Plus Exterieur (lichtmetalen wielen, high-performance led-koplampen), het Advantage-pakket (navigatie, 10 inch display, Parkeerpakket met inparkeerhulp en Spiegelpakket met dimmende buitenspiegels) en het Connectiviteitspakket smartphone (telefoonintegratie, voertuigmonitoring via Mercedes Me). 

Alle voordelen op een rij

  • extra packs en opties
  • tegen voordeelprijs
  • tijdelijk verkrijgbaar

De A-Klasse Launch Edition is leverbaar als A 180d (vanaf 40.280 euro) en A 220 (40.256 euro). Een 7G-DCT-automaat is standaard.

Update

De beschikbaarheid is verlengd: Mercedes biedt de Launch Edition nog aan tot en met 331 december 2018 te bestellen of zolang de voorraad strekt. Vanafprijzen aangepast naar prijspeil augustus 2018.